no weapon american 105mm m2 gun

Bug Description: no attack feature or ammunition count as well i should add

Steps to reproduce: im sure any one with the most updated can play and will be 100%?

Suggested fix: probably a typo somewhere, but i dont know about the missing ammunition count gui

System Specs: xp pro 32bit, fx60 2.61 ghz, 2.96 GB ram, radeon x1900 crossfired to 1900 xt :stuck_out_tongue:

dont think that was necessary but fore future reference for any other bug reports i do

Intentional. Artillery have to deploy to fire (except AT guns).

Yeah, it’s a little confusing.

okay cool.
well heres a little more bugs i got before spring crashed.

WARNING: removed russtorage unitDef, missing cob script
WARNING: removed gbrstorage unitDef, missing cob script
WARNING: removed the “us_platoon_flamethrower” entry from the “usbarracks” build menu
WARNING: removed the “russtorage” entry from the “rusk31” build menu
WARNING: removed the “gbrstorage” entry from the “gbrmatadorengvehicle” build menu
Failed to load: noammo.lua ([string “LuaUI/Widgets/noammo.lua”]:47: ‘’ expected near ‘end’)
no such sound: sounds/engine/spitfireb-20.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb-21.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb–17.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb–1.#INF.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb-58.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb–3.wav
no such sound: sounds/engine/spitfireb–15.wav
CobError: Invalid explosion generator index for emit-sfx (in scripts/gerwespe.cob:FireWeapon1 at 2c3)
CobError: Invalid explosion generator index for emit-sfx (in scripts/gerwespe.cob:FireWeapon1 at 2ca)

CobError: Invalid piecenumber for emit-sfx (in scripts/gerfi156.cob:FireWeapon1 at 1aa)

new recon planes are way cool and useful btw

ill test more later, but got work tomorrow, and must get some sleep tonight.